Stiri si review-uri Tablete si Smartphone-uri

Cosmote Xplore, primul telefon quad-core lansat sub brandul unui operator de telefonie din Romania

Cosmote Xplore
Astazi Cosmote a anuntat un telefon sub brand propriu, acesta fiind si primul telefon quad-core lansat sub brandul unui operator de telefonie din Romania. Telefonul poarta numele de Cosmote Xplore si vine la un pret atractv, atat pentru cei care doresc sa il achizitioneze la liber cat si pentru cei care doresc un abonament. Device-ul este unul low-range, insa cu un pret de achizitie de 549 lei fara conectare (129 lei cu abonamentul Cosmote Free M), nu putem avea prea multe pretentii.

Producatorul telefonului este ZTE, iar acesta poate fi gasit si sub numele original ZTE Blade V. Avem un ecran TFT de 4″ cu rezolutie 480×800. In interior avem un procesor Qualcomm Snapdragon S4 Play MSM8225Q (Cortex-A5) quad core si 1GB memorie RAM. Spatiul de stocare este de 4GB iar telefonul vine si cu slot pentru carduri microSD. Avem o camera foto principala care are un senzor de 5MP iar telefonul vine si cu o camera secundara VGA. Mai avem WiFi b/g/n, Bluetooth 4.0, Radio FM si A-GPS. Sistemul de operare este Android 4.1 si nu stim daca vom vedea actualizari software semnificative. Bateria este de 1800mAh iar telefonul vine cu o serie de aplicatii preinstalate: Dolce Mobile TV, Mireo Navigation, RadarMe si web’n’walk.

Sursa: Gadget-talk

Despre Popescu Petre


Sunt un pasionat de tehnologie si un programator in acelasi timp. Programez pentru dispozitive mobile din 2010, in special pe platforma Android. Am terminat Universitatea Politehnica din Timisoara, sectia Calculatoare si Tehnologia Informatiei in 2012 si in prezent sunt masterand la Software Engineering la UPT.

  • Alex

    e un telefon ffoarte bun.il am de vreo 2 luni si merge impecabil.bateria in jur de 3 zile.sunt multumit de el

Reclame