Sisteme acces cu cartelă: Soluția sigură și modernă pentru controlul accesului

Sisteme acces cu cartela: Soluția sigură și modernă pentru controlul accesului

Cu siguranță ai mai auzit despre sisteme acces cu cartela. Acestea se folosesc adesea în cazul apartamentelor pentru a avea acces în scara blocului. Sunt eficiente și-au demonstrat utilitatea de-a lungul anilor.

Astfel, ele se folosesc în continuare ca și metode de acces în incintă. Sistemele de cartele se pot folosi la bănci, la locul de muncă sau în instituții ale statului. Totul depinde de nevoile și preferințele pentru care vor fi folosite:

  • școli;
  • spitale;
  • clădiri de birou, etc.

Sisteme acces cu cartela – Asigură accesul asigurat și eficient în clădire!

Una dintre principalele avantaje pe care le oferă sistemul de acces cu cartelă este intrarea într-o clădire într-un mod foarte simplu și mai ales sigur. Fiecare cartelă este unică și poate să fie programată pentru oferirea accesului doar unei singure persoane care o are în grijă.

Sistemul de acces cu cartelă mai este folosit și pentru a preveni infractorii să intre în clădire sau pe cei neautorizați. Astfel, perimetrul va fi protejat de către cei ce nu au acces în incintă prin intermediul unei cartele personale.

În plus, sistemele de acces cu cartelă sunt foarte eficiente, uneori mai potrivite decât cheile și parolele. Astfel, nu este nevoie de o ținere de minte puternică, deoarece nu trebuie să ții minte diverse parole.

Cartelele reduc costurile de întreținere

Aceste tipuri de sisteme acces cu cartela sunt foarte eficiente și mai ales economice spre deosebire de alte tipuri de sisteme. Cartelele pot fi reprogramate, mai ales în cazul în care o persoană își pierde cartela originală.

Acestea mai pot fi reprogramate în cazul în care un angajat părăsește compania. Mai mult decât atât, se elimină necesitatea de a schimba încuietorilor sau de a face sute de copii de chei, care poate deveni destul de costisitor.

Cu ajutorul cartelelor vei economisi bani pe termen lung și se vor reduce costurile de întreținere.

Cartelele sunt un dispozitiv flexibil

Și aici nu mă refer la materialul din care sunt construite, ci la funcționalitatea lor. Cartelele pot fi reprogramate de ori de câte ori îți dorești. Ele oferă acces în anumite zone ale clădirilor pentru o perioadă de timp.

Este foarte util, mai ales când există diverse niveluri de acces într-o clădire sau locuri în care doar unele persoane ar trebui să aibă acces, precum se întâmplă în spitale sau în primării.

Se poate monitoriza accesul cu ajutorul unor sisteme acces cu cartela

Cartelele de acces mai sunt folosite și pentru monitorizarea accesului. Sistemul poate să înregistreze data și ora la care utilizatorul a intrat cu o cartelă specifică în clădire, dar, poate să mai înregistreze și locația, fiind foarte util în cazul în care se întâmplă ceva rău.

Sistemele se mai folosesc și ca și metodă de pontaj, automatizând procesul plictisitor și costisitor din punctul de vedere al timpului. Astfel, se asigură conformitatea cu politicile pe care compania le impune.

Cartelele se pot personaliza

Partea mai creativă a acestor cartele este că ele se pot personaliza. Sistemele de acces cu cartelă pot să fie programate în funcție de nevoi și se pot adăuga poza sau numele persoanei pentru care este destinată. Astfel, se previne utilizarea neautorizată a acestora.

Unele sisteme de acces cu cartelă se pot integra cu alt fel de sisteme de securitate, precum camerele de supraveghere sau sistemele de alarmă. Toate adunate la un loc, oferă un nivel mare de securitate pentru toți cei aflați în clădire.

Sistemele de acces cu cartelă sunt o soluție de securitate foarte eficientă și în special modernă. Acestea oferă o serie de avantaje față de diverse tipuri de sisteme de acces.

Oferă un nivel ridicat de securitate și sunt suficient de flexibile pentru a se folosi în diverse domenii. Reduc timpul și costurile companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *